• 7-8 dadlar utan kärna, helst blötlagda nån timme innan
• 6 dl fiberrikade havregryn
• korngryn ca 2dl
• kaffe 1,5-2dl
• kakao (hur mycket du vill)
• lättströ, typ i msk eller två
• 1 ägg
Mosa/mixa dadlarna, tillsätt alla andra ingredienser! Är inte så noga med mått, då jag brukar go bananas i köket haha! Men om du får för kladdig smet så är det bara till att hälla på mer havregryn, eller om du vill ha mer kakaosmak så häller du i lite extra kakao! När du sedan fått till smeten (tips är att provsmaka!) så breder du ut på en långpanna, med en "spackelspade" & gör den till en JÄMN stor kaka, ha den i 200grader tills den börjar bli lite fast, (känn med gaffel eller kniv) sen tar du ut den, efter ca 10-12min & skär upp i snygga rutor, tänk på att den ska va rättså fast så att den inte ramlar sönder ;) haha då blir det inga snygga rutor :) PUSS
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar, men tänk gärna före du skriver något! PUSSAR