20190803

ALLTSÅ JAAA


hej babes! gissa vem som ringde mig i fredags?? jo, min läkare från orthocenter i malmö! han hade fått alla röntgenbilder och FOTEN SÅG SÅ JÄKLA BRA UT! den är helt ihopläkt och fotlederna är knappt lösa längre heller vilket är något som jag byggt upp utöver min rehab, så är supernöjd med allt slit och minuter på balansplattorna! ÄNTLIGEN, sån relief och nu kan jag äntligen belasta lite mer för varje vecka, samt "testa" mig fram med träningsmängden och vad vi pallar med alla andra delar. SÅ friskförklarad 2 augusti, skadan inträffade 1 mars så har alltså tagit totalt 5 månader!

i fredags skrev vi även nytt hyreskontrakt för en lägenhet här som jag har ansvar över, ska bli superkul med ny granne och det är inte vem som helst, Alice nyckelpiga från högstadiet! sen jobbade jag från 13 och fram till 17 i Olofström. hann vara hemma i typ 10 minuter sen kom lillebror och vi gick direkt till gymmet. körde på ganska tungt med böjen, 60x8 70x6 90x4 100x4 110x4 120x4, bänkade även en go serie 30x5 40x3 50x1 55xFail 40x8, sen körde vi massa plyo och lite mer "back to basics for longjumpers" som passet kallas. superkul att träna ihop, sen gick vi hem till mig och bertish lagade mat medan jag fixade basilika, tomat och mozzarella MUMS! resten av kvällen blev lugnt soffhäng och massa flabb. 

Annars var min vecka ganska upptagen, var i tingsryd i tisdags för massor av jobb samt så jobbade läääänge i onsdags, körde 6 och kom hem vid 18. torsdagen jobbade jag hemifrån vid datorn. och fredagen blev som sagt eftermiddagsjobb. idag lördag så började jag dagen med en lång morgonpromme på 1h, totalt 7,6km, såå härligt väder och älskar ju att gå vid havet när man väl "hinner" det. sen åkte vi ut till klipporna med släkten, gosade och kramades med Jaxon, undra om hundar typ känner av att man är i behov av kramar o närhet? han höll sig iallafall nära mig hela tiden och ville nästan sitta i mitt knä i solstolen haha. mysig förmiddag där med korvgrillning, sen började jag frysa så fick lägga mig i bilen sista halvtimmen när dom andra badade haha. men direkt när jag kom hem så var solen tillbaka, så kunde sola nån timme till på balkongen med en pod. 

Nu ikväll ska jag laga veckans matlådor, imorgon bär det av till GBG med brorsans flyttlass och sen blir det en sväng på ikea. undra vem som kommer shoppa mest? jag har iaf skrivit upp några livsnödvändiga saker som jag ska spana efter ;) 

det bästa med denna veckan är att jag ÄR HELT ÅTERSTÄLLD, blir så emotionell och lycklig. nu ska bara resten bli on top, men är på god väg! PUSSAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, men tänk gärna före du skriver något! PUSSAR

vem är jag nu?

  hej på er! nu är det nästan ett helt år sedan jag skrev av mig här senast. vilket är helt sjukt? hur snabbt går tiden egentligen? blir lik...